Autor Wątek: EIHC w Sanoku 7-9 lutego  (Przeczytany 20570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wtorek, 05.02.2008, 15:38:09
Odpowiedź #45

wpajestka

• Information Offline
  • Trener
    • Moja strona
Tak , ale myślałem ,że strona będzie działała na 2 tygodnie przed turniejem a nie na dwa dni przed...A na akceptacje trzeba raptem 5 minut.
Taka prawda, ale było minęło. Ja tez organizowalem Ice Racing, Mazowsze a teraz siedze nocami na EIHC i jakos czas znajde na wszystko. Nie ma Bartek o czym mowic. Po prostu jezeli chodzi o strone sparwa sie spier.....a teraz na nas jako organizatorów nie na Ciebie beda jechac, ze nawet strony nie zdaza przygotowac. O reszcie pogadamy face to face.
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 05.02.2008, 15:41:34 wysłana przez wpajestka »

środa, 06.02.2008, 13:45:47
Odpowiedź #46

STSGOL

• **
  • Information Offline
  • Junior Młodszy
    • STRONA KH SANOK
                                                           Skład Łotwy

Bramkarze: Zabotinskis Dmitrijs (Liepajas Metalurgs), Masalskis Edgars (Metalurg Zlobin), Naumovs Sergejs (Gomel)

Obrońcy: Andersons Janis (HC Ocelari Trinec), Galvins Guntis (Alba Volan), Jerofejevs Aleksandrs (HC Sparta Praha), Lavins Rodrigo (Sodertalje), Redlihs Jekabs (HC Plzen), Redlihs Krisjanis (Hamburg Freezers), Rekis Arvids (Augsburg Panthers), Saviels Agris (Odense Bulldogs), Tribuncovs Atvars (MoDo)

Napastnicy: Berzins Armands (Riga 2000), Blinovs Viktors (Gomel), Brancis Edgars (Riga 2000), Cipulis Martinš (Metalurg Zlobin), Darzins Lauris (Gomel), Dzerins Guntis (MHC Martin), Mamonovs Vladimirs (Liepajas metalurgs), Meija Gints (Riga 2000), Redlihs Mikelis (Metalurg Zlobin), Sirokovs Aleksejs (Metalurg Zlobin), Sprukts Janis (Lukko Rauma), Stals Juris (Riga 2000), Zelubovskis Elviss (Riga 2000)

MÓJ KLUB  - MOJE MIASTO - MOJA MIŁOŚĆ

Sobota, 09.02.2008, 21:57:37
Odpowiedź #47

hokejka

• Information Offline
  • Trener
I po turnieju!  Szkoda! Lubię takie imprezy a zwłaszcza w Sanoku! Teraz czas na STS!!!!!!!!!!!!!!
Do boju  STS !!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam  wszystkich fanów hokeja i wiernych kibiców STS-u!!!!!
« Ostatnia zmiana: Sobota, 09.02.2008, 22:15:00 wysłana przez hokejka »
  Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości.

Niedziela, 10.02.2008, 14:10:12
Odpowiedź #48

ESTEES

• **
  • Information Offline
  • Junior Młodszy
Turniej był całkiem ciekawy, brawa dla wszystkich za organizacje. Pozdrawiam wszystkich organizatorów i kibiców - szczególnie BUBISA ;)

Niedziela, 10.02.2008, 15:04:52
Odpowiedź #49

Piotr

• Information Offline
  • Trener
 Jezeli chodzi o Bubisa to krazy wokoł niego wiele niedomowien - ponoc stsosował doping.  Nie wiem czy scagniecie go do sanoka bło by dobrym rozwiazaniem.

Poniedziałek, 11.02.2008, 19:09:15
Odpowiedź #50

wulkanizator

• Information Offline
  • Oldboy
Turniej był całkiem ciekawy, brawa dla wszystkich za organizacje. Pozdrawiam wszystkich organizatorów i kibiców - szczególnie BUBISA ;)

Wielkie dzieki choc bylem mala czasteczka i  jednym z wielu ktorzy ciezko pracowali na to co mozna bylo ogladac w Arenie.I takie wlasnie slowa ciesza i daja sadysfakcje z tego co sie robi.Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!!!

Poniedziałek, 11.02.2008, 19:45:04
Odpowiedź #51

pieczq

• Gość
Turniej udany nawet dużo kibiców (na mecz Polaków około 2700) szkoda że polacy skączyli na ostatnim miejscu :(  Miałem przyjemność siedzieć na meczu Polska-Austria w sektorze A3 tam gdzie była najlepsza atmosfera i Bubis :)