Autor Wątek: EIHC w Sanoku 7-9 lutego  (Przeczytany 20569 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

środa, 23.01.2008, 20:48:11
Odpowiedź #30

Killer161

• Information Offline
  • Senior
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080123/SPORT/49435906/-1/sport
Brawa dla pana R. wreszcie zauwazyl Macka, fajnie bedzie ogladac " dwoch swoich" z orlem na piersi
Są dni, są chwile, są ludzie i są debile.

Czwartek, 24.01.2008, 16:08:14
Odpowiedź #31

And

• Information Offline
  • Trener
Skład na turniej EIHC w Sanoku:

Bramkarze: Rafał Radziszewski (Comarch Cracovia Kraków), Arkadiusz Sobecki (GKS Tychy), Przemysław Odrobny (Energa Stoczniowiec Gdańsk)

Obrońcy: Patryk Noworyta, Jarosław Kłys (Cracovia), Grzegorz Piekarski, Łukasz Mejka (GKS Tychy), Bartłomiej Piotrowski, Daniel Galant (Wojas Podhale Nowy Targ), Mateusz Rompkowski (Stoczniowiec), Adrian Labryga (Zagłębie Pol-Aqua Sosnowiec), Bartosz Dąbkowski (TKH ThyssenKrupp Toruń)

Napastnicy: Filip Drzewiecki, Michał Piotrowski, Grzegorz Pasiut, Sebastian Kowalówka, Leszek Laszkiewicz (Cracovia), Adam Bagiński, Michał Woźnica (GKS Tychy), Krzysztof Zapała, Jarosław Różański (Podhale), Maciej Urbanowicz, Jarosław Rzeszutko (Stoczniowiec), Marcin Jaros (Zagłębie), Michał Radwański (KH Sanok).

Rezerwa: Tomasz Rajski, Łukasz Batkiewicz, Rafał Dutka (Wojas), Maciej Mermer (KH Sanok), Paweł Dronia (Zagłębie), Wojciech Jankowski (Stoczniowiec).

Ps. Szkoda, ze nie ma najlepszego polskiego hokeisty, ktory jest teraz w niezlej formie. Ale Treneiro swoje wie :/
- Do gry w kadrze trzeba mieć charakter. Czerkawski zrezygnował przed rokiem z wyjazdu na mistrzostwa świata z prywatnych powodów. Zrezygnował, kiedy potrzebował go zespół. W klubie najważniejszy jest profesjonalizm, ale w kadrze liczy się też charakter - stwierdził Rohaczek.

Krakowska reprezentacja Polski :D

« Ostatnia zmiana: Czwartek, 24.01.2008, 16:11:40 wysłana przez And »
CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM SANOK I NA DOBRE I NA ZŁE!!!

Czwartek, 24.01.2008, 22:49:46
Odpowiedź #32

korek-sts

• Information Offline
  • Trener
szkoda gadać . rochaczek powołuje tych co grają w crakowi lub co grali. wiele osób przędzej widziałobyy w kadrze proszkiewicza, parzyszka , dołęge czy mermera niż drzewieckiego , kowalówke albo piotrowskiego.
« Ostatnia zmiana: Czwartek, 24.01.2008, 22:52:49 wysłana przez korek-sts »

Sobota, 26.01.2008, 00:29:25
Odpowiedź #33

Dialog

• Information Offline
  • Senior
A według mnie pan Rudolf Rohacek jest bardzo mądrą i zrównoważoną osobą. Nie daje sobą pomiatać ma charakter zdecydowanie silniejszy od Czerkawskiego. Rohacek prosząc raz o pomoc naszego światowego hokeisty po pewnym czasie, przejechał się na nim. Czerkawski zdjął koszule z orłem na piersi i powrócił do spraw prywatnych. Czy te sprawy były tak ważne, że nie mogły poczekać? Dla Rudolfa hokej i forma sportowa oraz charakter polskich reprezentantów jest najważniejsza. Również dobro poleskiego hokeja leży mu bardzo na sercu.

Korek-STS wielki Fanie, masz racje 5 napastników, 1 bramkarza 2 obrońców to 25% całego zespołu. Jednak Rohacek wie co robi gdyż napastnicy są to zawodnicy których trener zna bardzo dobrze. Trener Reprezentacji to jest indywidualna czeska mocna osobowość i on nie patrzy tak jak ty i wiele innych osób ze widziałoby w kadrze tego i tego, on ma swój plan który realizuje. Realizuje plany tak samo jak nasz poprzednik Mąka. To są trenerzy którzy dają sobie cel i chcą go osiągnąć mimo wielu niewygód.

Sobota, 26.01.2008, 16:22:44
Odpowiedź #34

Piotr

• Information Offline
  • Trener
szkoda gadać . rochaczek powołuje tych co grają w crakowi lub co grali. wiele osób przędzej widziałobyy w kadrze proszkiewicza, parzyszka , dołęge czy mermera niż drzewieckiego , kowalówke albo piotrowskiego.

Przeciez Drzewiecki,Kowalowka i Piotrowski widnieje w kadrze ,a Proszkiewicz i Parzyszek olewa kadre. Mermer natomiast choc na rezerwie to jednak jest. Z resztą  czy trener jest od tego zeby słuchac kibicow ? To nie śą wybory do parlamentu  ....

Sobota, 26.01.2008, 21:48:59
Odpowiedź #35

ferjan

• Information Offline
  • Trener
A według mnie pan Rudolf Rohacek jest bardzo mądrą i zrównoważoną osobą. Nie daje sobą pomiatać ma charakter zdecydowanie silniejszy od Czerkawskiego. Rohacek prosząc raz o pomoc naszego światowego hokeisty po pewnym czasie, przejechał się na nim. Czerkawski zdjął koszule z orłem na piersi i powrócił do spraw prywatnych. Czy te sprawy były tak ważne, że nie mogły poczekać? Dla Rudolfa hokej i forma sportowa oraz charakter polskich reprezentantów jest najważniejsza. Również dobro poleskiego hokeja leży mu bardzo na sercu.

Korek-STS wielki Fanie, masz racje 5 napastników, 1 bramkarza 2 obrońców to 25% całego zespołu. Jednak Rohacek wie co robi gdyż napastnicy są to zawodnicy których trener zna bardzo dobrze. Trener Reprezentacji to jest indywidualna czeska mocna osobowość i on nie patrzy tak jak ty i wiele innych osób ze widziałoby w kadrze tego i tego, on ma swój plan który realizuje. Realizuje plany tak samo jak nasz poprzednik Mąka. To są trenerzy którzy dają sobie cel i chcą go osiągnąć mimo wielu niewygód.

Mąke zwolnili i oby taki sam los spotkał Rohacka.
<a href='http://www.hattrick.org' target='_blank'>http://www.hattrick.org[/url]

najlepszy menager piłkarski w internecie

Czwartek, 31.01.2008, 02:32:49
Odpowiedź #36

#30#

• Gość
Prędzej Czy Później taki los spotyka każdego trenera....

Sobota, 02.02.2008, 10:19:20
Odpowiedź #37

bimu

• Information Offline
  • Trener
A teraz poiczytajcie sobie o ... poniżej.

http://sanoczanie.pl/forum/viewtopic.php?t=109

Niestety ale prawda.

Sobota, 02.02.2008, 16:16:53
Odpowiedź #38

franekSTS

• *
  • Information Offline
  • Żak

Niedziela, 03.02.2008, 09:36:51
Odpowiedź #39

bimu

• Information Offline
  • Trener
http://www.mosir.sanok.pl/1/209?sid=622ff98ed59cf6ac0a65b1c89112d720

dla bima KTO CHCE TEN ZNAJDZIE :)

A gdzie tu masz promocję? Czytałeś ten tekst? Na stronie Mosiru jest tylko wzmianka o zawodach. Jako miasto niewykorzystujemy w pełni korzyści z tego typu organizowanych imprez. Patrz Ice Racing jakoś się dało, tylko organizatorami byli ludzie z zewnątrz.

Poniedziałek, 04.02.2008, 08:46:44
Odpowiedź #40

wpajestka

• Information Offline
  • Trener
    • Moja strona
Bimu tutaj sie z Tobą nie zgodzę, ale może nie mam racji. Błędem było powierzenie robienia strony EIHC, temu, kto do tej pory tego nie robił.....ale to już sprawa MOSIR-u.
Po drugie jezeli we Włoszech doskonale wiedzą o imprezie ( akredytowało sie trzech dziennikarzy La Gazetta 'dello sport) to nie jest tak źle.
Po trzecie jeżeli chodzi o ICE RACING Ruszkiewicz i Hann byli współorganizatorami wspólnie z Urzędem Miasta i MOSIR Sanok. A nie będę nikomu mówił jaki wielki niesmak pozostał po imprezie ( nie mówie o przygotowaniu organizacyjnym, itp. bo to było super) ale o innych sprawach.

Pozdrawiam...

Aha i jeszcze jedno - mecze Polaków pokaże TVP Sport , mam nadzieję, że kibice pokażą się całej Polsce z jak najlepszej strony, aby mit o mieście hokeja nie został rozmyty.
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 04.02.2008, 08:48:41 wysłana przez wpajestka »

Poniedziałek, 04.02.2008, 22:18:07
Odpowiedź #41

bimu

• Information Offline
  • Trener
Wojtek tekst tekst nie był wymierzony specjalnie w Ciebie. Wiesz co pisząc swoje przemyślenia pomyślałem później ze sie jednak odezwiesz w tej sprawie, ponieważ nie kto inny jak ty masz doświadzczenie w tego typu przedsiewzieciach w Sanoku. Inna sprawa jest ze ani Ty ani ja nie mamy wpływu na niektóre podjęte decyzje albo ich brak. To że we Włoszech ktos uslyszy o małym miasteczku to tylko namiastka tego co można by było jeszce zrobic, a Włochy przeciez to nie potega hokejowa. Tu potrzeba wiekszego zaangazowania władz miasta, mosiru, tego co robił ta stronke (ktorej wogole nie ma). Dziennikarze sportowi zawsze wiedzą o tego typu imprezach. To tylko moje zdanie, poniewaz wydaje mi sie że w tym kierunku mozna zrobić więcej.

Pozdro

Wtorek, 05.02.2008, 07:58:43
Odpowiedź #42

wpajestka

• Information Offline
  • Trener
    • Moja strona
Maciek, przecież wiem, że nie o mnie Ci chodziło , spoko. Ja teżjestem strasznie FUJ, że dali zrobić stronę temu kto to spier........Zresztą już powiedziałem im wszystkim co na ten temat sądze. A poza tym pogadamy przy okazji  :)

Pozdrawiam - fajnie, ze poruszyles ten temat, moze niektórym sie oczy otworzą.

Wtorek, 05.02.2008, 09:08:19
Odpowiedź #43

doro

• Information Offline
  • Trener
    • www.unihokejsanok.eu
Tak jak mozna było sie tego spodziewać Mermer jest w Kadrze na EIHC!!! 

Wtorek, 05.02.2008, 12:56:44
Odpowiedź #44

Bartek_F

• *
  • Information Offline
  • Żak
Maciek, przecież wiem, że nie o mnie Ci chodziło , spoko. Ja teżjestem strasznie FUJ, że dali zrobić stronę temu kto to spier........Zresztą już powiedziałem im wszystkim co na ten temat sądze. A poza tym pogadamy przy okazji  :)

Pozdrawiam - fajnie, ze poruszyles ten temat, moze niektórym sie oczy otworzą.

Wojtek doskonale wiesz bo masz z Mosirem kontakt caly czas. Strona nie mial nikt czasu sie zajac i zaakceptowac to co robilem bo byl speedway i mazowsze. teraz wszyscy maja do mnie wielkie pretensje a strona juz od 2 tygodni czekala conajmiej jak nie dluzej tylko co z tego jak ktos musi od strony mosiru powiedziec czy jest ok albo co zmienic. Doskonale wiesz jak jest i wiesz kto tym sie zajmowal. a takie pisanie ze ktos to spier.... to troche nie fair bo pisalem i mowilem Ci to nie raz i nie dwa jak mnie pytales na meczach KH