Autor Wątek: Zgrupowanie kadry 10-13.XII.2007  (Przeczytany 14590 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sobota, 08.12.2007, 22:37:45
Przeczytany 14590 razy

filon

• Gość
słyszałem że planowany jest sparing z naszymi hokeistami?,czy ktoś coś słyszał na ten temat?

Sobota, 08.12.2007, 22:49:00
Odpowiedź #1

znawca panczen

• **
  • Information Offline
  • Junior Młodszy

Sobota, 08.12.2007, 22:50:07
Odpowiedź #2

Roni_STS

• Gość
słyszałem że planowany jest sparing z naszymi hokeistami?,czy ktoś coś słyszał na ten temat?
Sa juz nawet afisze tylko myslalem ze bedzie taniej 5 zl wjazd ;/

Sobota, 08.12.2007, 23:25:45
Odpowiedź #3

jabol07

• Information Offline
  • Trener

a karnety??

Sobota, 08.12.2007, 23:31:15
Odpowiedź #4

Roni_STS

• Gość

a karnety??

a nic nie wiem na temat Karnetow... ale chyba wejdziesz na tym z ligi  :)

Sobota, 08.12.2007, 23:58:01
Odpowiedź #5

jabol07

• Information Offline
  • Trener

a karnety??

a nic nie wiem na temat Karnetow... ale chyba wejdziesz na tym z ligi  :)

no włanie o to mi chodziło ...bo zapłaciłem za 18 meczy 180 zeta , czyli tak jak bym sobie kupił na każdy mecz normalny bilet wiec mam nadzieje(tak było pisane przy okazjach towarzyskich) że wejde za free jak nie to i tak wejde :P
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 09.12.2007, 00:00:44 wysłana przez jabol07 »

Niedziela, 09.12.2007, 09:31:23
Odpowiedź #6

no name

• Gość
ja nie jestem pewien czy wejdziesz na karnet...jesli sparing jest organizowany przez PZHL i MOSiR, a tak zapewne jest, bo watpie zeby to byla inicjatywa wlodazy naszego klubu, to kasa pojdzie wlasnie do dwoch wymienionych powyzej...a dla naszego klubu cos tam kapnie...ale pewnosci nie mam, moge sie mylic i sa to tylko moje przypuszczenia. pozdawiam

Niedziela, 09.12.2007, 10:54:49
Odpowiedź #7

graLa

• Information Offline
  • Trener
    • beka
fajnie bedzie pooglądac takie spotkanie
STS SANOK :cool: :D :angry: :embarrassed: :) :azn: :undecided: :huh: :evil: :P :angel: :kiss: :cheesy: :cry: ;) :shocked: :afro: :lipsrsealed:

Niedziela, 09.12.2007, 10:59:02
Odpowiedź #8

Roni_STS

• Gość
Jak STS ogrywa Kadre  :)

Niedziela, 09.12.2007, 11:00:58
Odpowiedź #9

korek-sts

• Information Offline
  • Trener
Jak STS ogrywa Kadre  :)
a jak wygramy 2 cyfrówką. :) :Da tak po za tym to ruhaczek troche głupio powołuje na zgrupowanie. ani jednego napadziora z pierwszej 10 punktacji kanadyjskiej nie powołal szczególnie mi chodzi o laszkiewiczów.

Niedziela, 09.12.2007, 11:37:27
Odpowiedź #10

GO-snk

• Information Offline
  • Trener
 Zarząd zastrzega sobie możliwości zmian cen biletów w ciągu trwania sezonu.
Osoby które nabyły karnety wstępu na mecze rundy zasadniczej będą upoważnione do bezpłatnego wstępu na wszystkie mecze Międzynarodowego Turnieju Hokeja na Lodzie organizowanego w hali Arena Sanok w grudniu br.

Zarząd KH Sanok

Karnety będą uprawniały do zajęcia określonych, numerowanych miejsc w sektorach C-3 i C-4 na wszystkich meczach organizowanych przez Klub Hokejowy Sanok, a więc meczach PLH oraz spotkaniach towarzyskich i turniejowych.

W razie pytań, prosimy o kontakt pod klubowym numerem telefonu: 0-13 463-05-78         

Zarząd Klubu Hokejowego Sanok

!!!!!!! STS !!!!!!!!!

Niedziela, 09.12.2007, 12:36:37
Odpowiedź #11

Skalar

• Information Offline
  • Oldboy
Mecz 11.12.2007 godzina 17.00 (wtorek)
To tylko mecz sparingowy ale ciekawy jestem jak nasi się zaprezentują na tle reprezentacji.
Oby do przodu !!!

Niedziela, 09.12.2007, 12:37:39
Odpowiedź #12

sTs28

• Information Offline
  • Oldboy
ale mecz jest o godz 18 a jak sie zaprezentuja to sie okaze

Niedziela, 09.12.2007, 13:20:12
Odpowiedź #13

jabol07

• Information Offline
  • Trener
ja nie jestem pewien czy wejdziesz na karnet...jesli sparing jest organizowany przez PZHL i MOSiR, a tak zapewne jest, bo watpie zeby to byla inicjatywa wlodazy naszego klubu, to kasa pojdzie wlasnie do dwoch wymienionych powyzej...a dla naszego klubu cos tam kapnie...ale pewnosci nie mam, moge sie mylic i sa to tylko moje przypuszczenia. pozdawiam

chodzą słuchy że posiadacze karnetów wejdą za free, ale jak nie to przez te 5 zeta nie zbiednieje :laugh

również pozdrawiam i do wtorku

Niedziela, 09.12.2007, 17:15:02
Odpowiedź #14

And

• Information Offline
  • Trener
To tylko sparing, ale z reprezentacja mam nadzieje, ze chlopaki pokaza sie z jak najlepszej strony

HEY HEY STS!!!!!!!!!!!!!!!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM SANOK I NA DOBRE I NA ZŁE!!!