Autor Wątek: Cracovia - Zagłębie Sosnowiec  (Przeczytany 1517 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Poniedziałek, 06.02.2006, 11:08:36
Przeczytany 1517 razy

ElAn

• Information Offline
  • Trener
  • VIP
    • Dawid Łojek
http://hokej24.pl/news.php?id=5393&wys_licz=tak&lang=

Pewnie wiekszość z was juz czytala o tej malej "awanturze" i w tej chwili nasuwa mi sie pytanie czy zapał do organizowania ewentualnego wyjazdu do Sosnowca jest taki sam jak przed tym wydarzeniem. Bo szczerze mówiac ja sie smierci nie boje i mnie to nie rusza że sobie krzesełkami i racami porzucali :P :) Pozdrawiam ;)
S T S

Wtorek, 07.02.2006, 01:15:54
Odpowiedź #1

Jaro Goliat

• Gość
może jakby ktoś z sanoka tam pojechał w większej ilości to by tych krzesełek zabrakło :p
nie no ciekawa perspektywa ale ja sie zastanawiam co by u nas na torsanie zrobiła publiczność jakby kiedyś niebyło policji a kolesie z Craxy wybiegli na tłum cos czuje że by potratowano pare osób :D:D

Wtorek, 07.02.2006, 15:39:53
Odpowiedź #2

Promil_STS

• Gość
może jakby ktoś z sanoka tam pojechał w większej ilości to by tych krzesełek zabrakło :p
nie no ciekawa perspektywa ale ja sie zastanawiam co by u nas na torsanie zrobiła publiczność jakby kiedyś niebyło policji a kolesie z Craxy wybiegli na tłum cos czuje że by potratowano pare osób :D:D

jaro raz bylo tak z Tychami... cos policja zaspala, a kolesie z Tychow staneli niemal na luku i nawet sobie flage rozwiesili, ale zostali szybko przegonieni... potem pamietam jak jeden lezal przez reszte meczu na jednym ze stopni i sie za brzuch trzymal :))))