Autor Wątek: Powołania  (Przeczytany 1813 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Piątek, 28.10.2005, 15:54:29
Przeczytany 1813 razy

guru

• Information Offline
  • Trener
Reprezentacja Polski na turniej w Ventspils:

bramkarze: Arkadiusz Sobecki (GKS Tychy), Tomasz Wawrzkiewicz (TKH Toruń), Przemysław Odrobny (Stoczniowiec Gdańsk)

obrońcy: Bartłomiej Piotrowski, Mariusz Dulęba (Comarch Cracovia Kraków), Grzegorz Piekarski, Jerzy Gabryś, Jarosław Kłys, Patryk Noworyta (Dwory Unia Oświęcim), Rafał Sroka (Wojas Podhale Nowy Targ), Łukasz Sokół (TKH Toruń)

napastnicy: Leszek Laszkiewicz, Damian Słaboń, Piotr Sarnik, Michał Piotrowski (Cracovia), Adrian Parzyszek, Adam Bagiński (GKS Tychy), Jarosław Różański, Zbigniew Podlipni (Wojas Podhale), Tomasz Proszkiewicz (TKH Toruń), Marcin Kolusz (HC Trinec, Czechy), Mikołaj Łupuski (Sparta Praga, Czechy), Michał Garbocz (Angelet Hormadi, Francja)

Rezerwa - obrońcy: Bartosz Dąbkowski (TKH Toruń), napastnicy: Martin Voznik, Marian Csorich (Cracovia), Filip Drzewiecki (Stoczniowiec Gdańsk).

Co sadzicie o naszej kadrze?
Dla mnie Jezeli powolywani sa juz naturalizowani Polacy to powinni byc w niej   pierwszoplanowa postacia  a Corisch takim napewno nie jest Chociaz na rezerwie to powinnien dac szanse mlodym "naszym" zawodnikom ktorzy beda stanowic o jej sile za kilka lat
Ja z mandatu radnego mogę zrezygnować tutaj i teraz dla dobra sanockiego hokeja.

Piątek, 28.10.2005, 16:41:44
Odpowiedź #1

TenTego

• Information Offline
  • Trener
    • HOKEJ.sanok.pl
mam nadzieje, ze nie robisz z mariana csoricha naturalizowanego rodaka? ;)

a kadra jest taka, jaki jes nasz hokej... czyli bezbarwna... ale lepszej rudi nie moze sklecic, wiec trzeba sie cieszyc z tego co jest...
....

Piątek, 28.10.2005, 17:28:10
Odpowiedź #2

graLa

• Information Offline
  • Trener
    • beka
Wacha ma chyba 2tyg przerwy poprzez kontuzje, kiedy ten turniej?
STS SANOK :cool: :D :angry: :embarrassed: :) :azn: :undecided: :huh: :evil: :P :angel: :kiss: :cheesy: :cry: ;) :shocked: :afro: :lipsrsealed:

Piątek, 28.10.2005, 18:08:56
Odpowiedź #3

guru

• Information Offline
  • Trener
Sory z tymi naturalizowanymi chodzilo mi o Voznika nie wiem co sie ten Corisch wpieprzyl
Ja z mandatu radnego mogę zrezygnować tutaj i teraz dla dobra sanockiego hokeja.